Post by racmafernwalbo on Feb 7, 2022 20:44:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je igra, vendar je čakalni čas tako moteč 24 ur in 36 ur, poleg tega pa še vsi oglasi, ki se jih je zelo drago znebiti (11 $). Energijska ploščica vam zmanjka v približno 10 minutah igranja. Hočejo, da plačaš za vse, tak pohlep.
Head of computer investigation section at Criminal Police division - Police Directorate Ljubljana. Ministry of the interior, Slovenia - Police Directorate
Zelo zanimiva igra.
Prej je bila igra predobra, po nedavni posodobitvi pa presenečenje - bonus pride po nekajminutnem igranju igre, ko je energija izčrpana, je bonus takrat ničvreden, saj takrat ne morem igrati. Prosimo, spremenite ga in naredite igro bolj prijetno.
To je moj drugi pregled. Igra je še vedno dobra, vendar ima zdaj oglase po vsaki 2 igri. To je nesprejemljivo. 4 moji prijatelji so že prenehali igrati to igro zaradi količine oglasov. Po 4 letih igranja ste izgubili tudi mene. Škoda, ker je bil koncept igre dober in sem užival. Oglasi po vsaki 2 gredi so neizmerno pokvarili užitek.
The limits of public communication coordination in a nuclear emergency: lessons from media reporting on the Fukushima case ... I Prezelj. IOS Press, 2008.
Uganke so v tej igri dobre in zabavne, vendar morate čakati ure in ure, da dokončate eno nalogo samostojno, ali pa jo lahko kupite samo. Ta del mi ni bil všeč, pokvari zabavo.
Sama igra je zelo preprosta in zabavna. Klasična igra »Poišči predmete na seznamu, opazi razliko med slikama«, kjer igraš detektiva. Vendar pa obstajajo stalni oglasi in če med oglasom pomotoma kliknete ali se dotaknete zaslona, se ta aplikacija samodejno namesti v vaš telefon. To je zelo nadležno.
Cooking Chef - Food Fever Spillehall qpb
Criminal Case Sarguzasht fipo
Lepa igra.. vendar je različica brez oglasov predraga
Večina drugih iger, kot je ta, vas prisili, da nenehno plačujete za več življenja, vendar ta ne pomeni, da je tudi res zabavna. Nikoli nisem imel težav s počasnim nalaganjem ali karkoli. Če bi lahko tej igri dal več kot 5 zvezdic, bi!!
Zaradi te igre izgubim zanimanje, ker je za dokončanje 5 zvezdic, ki jih potrebuješ, potrebnih 20 energije in iskreno, lahko traja zelo dolgo, da dokončam vse epizode. Pravkar sem se odločil prebrati primere na spletu 😏
Všeč mi je ideja te igre, vendar obstaja en očiten problem; ni prostora za nastavitve. Za natisnjeno sporočilo uporabljate ta velik beli prostor, vendar uporabite tisk, ki je tako majhen, da moram kljub temu, da nosim očala, uporabiti povečevalno lečo, da ga preberem!! Ker je toliko prostora, zakaj uporabljate tako majhno pisavo?? Pretežko za moje utrujene stare oči. Bom počakal, da vidim, ali bo to popravljeno, sicer bom odstranil.
V današnjem tekmovalnem času iger nihče ne bo čakal, da se energija napolni v igri, ki je preveč nadležna in vam odvrne pozornost od igre. Ja, analiza vzorcev in vse druge stvari so v redu, vendar če ne boste odstranili koncepta enrgies v prihodnjih posodobljenih, bo igra ostala mrtva.
Dal sem 2 zvezdici, ker je igra izgubila vse moje podatke. Bil sem na primeru 5 na sredini. Napetost primera je navdušila mojo igralno dušo. Ampak ravno takrat ne vem, kako so se vsi moji podatki izgubili. Ta igra si zasluži oceno 5+2 zvezdici, vendar želim svoje podatke nazaj. Prosim, pomagajte mi in potem vzemite, kar si vsi zaslužite.😭😭
Prej sem jo igral, zdaj pa se soočam z veliko težavo, največja težava je zdaj, da se energija kmalu izteče in moramo počakati ali jo kupiti s pravim denarjem, uporabnika prisili, da dolgo čaka ali izbriše igro .😡
Čudovita igra, lepa grafika, razvija vašo hitrost razmišljanja, sploh ni težko, poskusite jo😍😍😎😎
Criminal Case Äventyr fkcn
Igre so zaradi grafike in tudi zgodbe zelo zabavne in vznemirljive. Toda ali lahko odstranite dodatke? Vsakič, ko igram, se dodatki še naprej prikazujejo kot wth. Zaradi tega sem bila razdražena. Prosim manj dodaj.
Tako sem razočaran zaradi sistema prihodkov te igre. Ta igra naloži preveč oglasov po vsakem krogu. Toleral sem, toda zdaj moj prenos nove ravni ne uspe, tudi če sem izbrisal prejšnje stopnje in imam v napravi GB prostega pomnilnika. Strating izkušnje so bile dobre, vendar so se eksponentno poslabšale.
Iskreno povedano, ta igra mi je zelo všeč, ne moti me, koliko časa potrebujem vsaj za analizo preprostega zlatega zoba, vendar imam s to igro malo težav, kadarkoli se želim premakniti na naslednji primer, včasih hoče, da prijavite se v Facebook in povabite prijatelje, da vidijo, kako dobro sem se znašel na primeru, TUDI TO TRAJA DOLGO KOT ENOSTAVNA ANALIZA. Ta igra tako izgublja čas, če nimate Facebooka ali denarja, zato se ne morete vedno zanesti, da bo ta igra edina igra, ki jo prenesete. Poleg tega je bilo to zabavno.
Criminal Case Macəra qyzo
ANDROID, IOS. Triki CHEATS - HACKS CRIMINAL CASE ADVENTURES. Video vadnica. Tags. PLATFORMS STRATEGY LOGIC RACING SPORTS ADVENTURES CASUAL ARCADE ACTION
To je lepa igra, ampak zakaj so prizorišča zločina povezana s 666? 😅 Našel sem že tri kraje zločina s to številko. Mislim, da je bolje, če ne postavljaš takih številk. To je moteče. Ne morem se osredotočiti na igranje igre vsakič, ko mislim, da je to povezano z nečim, česar nočem videti. Kakšna je njegova povezava s temi številkami 666? 😅 Želim dokončati vse ravni, a če bom še naprej videl te številke, ga bom morda odstranil.
Pravzaprav mi je bila igra všeč. Edina stvar, ki mi ni všeč, je polnjenje z energijo brez povezave. Kako bi lahko igral igro, če mi primanjkuje energije in moraš čakati nekaj minut, da se napolni? Prosim, rešite to... Tako da vas bom ocenil s petimi zvezdicami.
Ta igra je moje sredstvo za lajšanje stresa. Vedno jo igram, še posebej, ko me kaj strese. Gre za primere umorov in jih morate rešiti tako, da morilca postavite za rešetke. Ni ga lahko razumeti, je pa lepo, če ga še naprej igraš
Ta aplikacija je super odlična! Počutim se, kot da sem pravi detektiv. In moj najljubši prizor v primerih je, ko aretiram krivca, haha. Res vam priporočam to aplikacijo, super je kul.
Vaša igra je res dobra, vendar so vaši oglasi nadležni
najbolš
Criminal Case Macəra qyzo
Ta igra mi je zelo všeč, vendar je velika pomanjkljivost, ko čakate na energijo, ste bodisi prisiljeni biti zelo potrpežljivi, medtem ko nalaga 1 energijo naenkrat, ali pa plačate 4,99 $ za hrano. V igri zaslužite kovance, zakaj tega ne morem uporabiti za plačilo hrane?! Ne plačam 4,99 $ za nobeno hrano. Ni čudno, da sem čez nekaj časa prenehal igrati in se k temu ravno vračam! Sovražim, kako dolgo traja, da se energija ponovno napolni
Zakaj ta različica ne deluje?
Igra mi je bila všeč, vendar sem jo moral nemudoma odstraniti, ker ne morem povečati svoje knjige Google Chrome in mi dobesedno ni dovolil, da delno preskočim povečavo. Kar je bila res škoda, ker se je zdelo prijetno.
Uživam v igranju te igre. Je pa zelo dolgočasno in dolgočasno. Vse, kar morate storiti, je, da iščete stvari na krajih zločina in jih pregledate, nato pa poiščete osumljenca in ga aretirate. Mislim, da je izguba časa. Dve stvari, ki bi to popravili, bi bilo, da bi bilo bolj zanimivo in da bi z zasluženimi kovanci kupili več energije. Nekateri deli so mi bili všeč, vendar tej igri dajem tri zvezdice.
Sem v redu z večino stvari, ampak zakaj za vraga se oglasi pojavljajo vmes? Obstaja možnost ročnega gledanja oglasov, zakaj se potem vmes pojavi toliko dolgih oglasov? Človek, to je nesramno kot hudič! Če je to rešeno, so preostale tri zvezdice vaše!
Gledam oglase, da si napolnim energijo, če še vedno želim igrati. V aplikaciji imate tudi veliko oglasov. Ali ni to dovolj pomoči? Igralce bombardirate z oglasi, sovražim, kadar koli kliknem ali naredim nekaj, se prikaže video oglas. Sovražim, da se energija polni 3 ure in da jo lahko porabiš samo za 5 iger.
Gre za dogodek tipa »murder mystery«, ki vsebuje elemente LARP-a (Live Action ... 90-MINUTNI ESCAPE ROOM / ŽIVA PUSTOLOVSKA IGRA V LJUBLJANI ZA 2-6 OSEB
Criminal Case Seikkailu qca
prof. dr. Iztok Prezelj - Kartica - Univerza v Ljubljani
Ta igra mi je bila popolnoma všeč. Toda postalo je tako ponavljajoče, nekatere so čisto nove, a sem se zdaj tako navadil. To igro sem znova prenesla, da bi videla, kako je, zdaj pa je postala cela skleda nepreskočljivih oglasov. Niti ni več zabavno. OGLASI, razumem, da potrebujete oglase, da bo igra brezplačna, a bombardiranje oglasov je samo ... UF. 4/10 Zdaj bi izbrisal to aplikacijo.
Ta igra je tako dobra. Postaja vedno težje. Ampak to hočem! Všeč mi je vsaka stvar pri tem!
Odlična igra. Igral sem že zdavnaj. Pravkar sem dobil nov telefon in želim ga ponovno igrati. Ampak pravkar sem se spomnil, da čeprav je pisalo brez povezave, moramo odkleniti in prenesti poglavje/fazo. Toliko o oznaki brez povezave. Ali lahko imamo način za odklepanje in prenos vsega naenkrat za igranje brez povezave? To igro moram igrati brez povezave, ko se vrnem na delo na območje brez internetne povezave.
Vse je ok
Aventura net
Criminal Case Äventyr fkcn
Naslovnica JULIJ-SEPTEMBER - Policija
Igra je izgubila svoje bistvo. Ni posodobitev in nenehnih dražečih oglasov, ki se občasno pojavljajo. Sinoči sem po 5 letih znova namestil igro. In že sem razdražen.. Mislim, da ga ne bom več igral.
Všeč mi je ta igra, dokler ne pridem do določene faze, ko v klavnici visi ženska.
Tajna družba, čeprav še vedno za Criminal Case, je ena izmed velikih klasik žanra in bolj neposreden navdih od iger, kot je Fantastic Animals, saj je glavna
Alarm clock: Slovenian translation, definition, meaning ...
Igra je zabavna, vendar je ne morem povezati s svojim Facebook računom. Ko sem prosil za pomoč, je bilo poslano samodejno ustvarjeno e-pošto, v e-pošti pa so mi sporočili, da ne bo poslano nobeno drugo e-pošto. Dajte mu 2 začetek za slabo storitev za stranke.
Zahteva, da se povežete s Facebook računom. Ampak nimam računa na Facebooku 😡 Tudi zadnji primer sem zaključil, vendar ne morem nadaljevati z naslednjim primerom
Dobra igra. Toda pogosto izbriše nekaj mojega napredka in me prisili, da nekatere primere znova predvajam. Ustvarjalcem te igre je očitno vseeno, saj sem jim o tej težavi večkrat poslal e-pošto. Vedno sledi samodejni e-poštni odgovor, ki pravi, da preberete pogosta vprašanja, ki očitno niso v pomoč, in da ne bodo več pošiljali odgovorov v zvezi s kakršnimi koli težavami z igro.
Ena najboljših iger, vendar so potrebna leta, da preideš 1 prizorišče zločina + 1 prizorišče zločina moraš preiskati prevečkrat, zaradi česar je igra dolgočasna, skupaj z dejstvom, da je energijsko omejena... Lahko bi bilo bolje, če ne bi imeli zaigrati 1 sceno milijonkrat..
To igro igram že leta. Ljudje pravijo, da se iskanje istih predmetov v istih prizorih ponavlja, vendar se rad preizkušam v hitrosti. Tudi primeri so zanimivi. Všeč mi je, da imam možnost gledati oglas za dodatno energijo/kovance ali za dodatne vrtljaje na kolesu. Operativna beseda je OPTION. Zdaj predvaja oglase po skoraj vsakem prizorišču zločina. Zdaj je preveč oglasov, kar je zelo nadležno. Svojo oceno sem spremenil s 4 zvezdice na 2. Spremenil jo bom nazaj, če se bodo vrnili na prejšnjo..
Criminal Case: Mysteries of the Past! vas čaka in že je veliko igralcev in spremljevalcev, ki še naprej uživajo v njem vsak dan.