Post by racmafernwalbo on Feb 7, 2022 20:16:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Party : Food Fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz kristalları kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Party : Food Fever 2022 version ▞▞▞
Supr
Oyun əladır‼️‼️
Yeniləmənizlə həqiqətən əyləncəli bir oyunu məhv etdiyiniz üçün təşəkkür edirik!!!
Royal Girls - Princess Salon Casual dyi
Cooklngpartymadeln
Hər şey qaydasındadır
Əyləncə və problem
Normalda oyunları qiymətləndirmirəm, lakin bu oyun fantastikdir! Oyuna daxil olmaq üçün şəbəkəyə ehtiyacınız yoxdur, heç bir reklam yoxdur və elementləri təkmilləşdirmək çox asandır və oyun çox asılılıq yaradır, şirin və oynamaq asandır.
Bu oyunda siz silməklə oynadığınız zaman ekranın aşağısında görünən reklamlar var
Daha çox yük maşını
Cooking Party : Food Fever Arcade uxbz
Bu yaxşı oyundur, lakin növbəti səviyyəyə çıxmaq üçün kifayət qədər pulsuz sikkələr yoxdur, ən yaxşısı onu oynamamaq üçün
Ana ekrana toxunsam Pj partiyası işə yaramadı, o an bu oyuna nifrət edirəm, amma çox zövqlü oyun təkmilləşdirmə şeyləri o qədər baha başa gəlir ki, bir problem yalnız Atharvace oyunu çox mükəmməl idi👍
Orada tamamilə ən yaxşı yemək oyunu!!! Qrafika fenomenaldır, səviyyələri digər yemək oyunları kimi təkrar-təkrar təkrarlamaq lazım deyil. Amma ən əsası, oynamaq çox əyləncəlidir və heç vaxt darıxdırıcı olmur. Mən bunu sevirəm!!!!
Masti ☺😊😀😁😄😅😆😉😯😐
Bu oyun həqiqətən çox gözəldir bu oyun haqqında deməyə söz yoxdu amma bu oyun həqiqətən əladır oynamaq maraqlıdır məncə vaxtınız və ya boşluğunuz olanda etməli və ya oynamaq üçün bu oyunu sınamalısınız
Yaxşı oyun deyil. Ən pis oyun
Möhtəşəm
Birincisi və ən aydını, hər yerdə, hətta ana ekranda belə reklamlar var. İkincisi, mən sizə yalnız müəyyən vaxt və ya həyat və ya oyunu oynamaq üçün başqa əmtəə verən oyunlara nifrət edirəm, nifrət edirəm və onlara nifrət edirəm. Beləliklə, siz yalnız kifayət qədər enerjiniz olduqda oyunu oynaya bilərsiniz, sonra ya başqa bir oyun oynamağa gedirsiniz, ya da sizdən nə etmək istəyirlərsə, enerji əldə etmək üçün onlara pul ödəyin. Üçüncüsü, təkmilləşdirmələr üçün nağd pulunuzu necə xərclədiyinizi deyirlər/tələb edirlər, heç bir seçiminiz yoxdur.
Bu oyunu, mükafatları, qiymətli daşları, qrafikanı bəyənirəm, amma sürəti yox. (gülümsəmək). Bu oyunu dostlarıma tövsiyə edərdim. Düşünürəm ki, siz oyunlarınızı sevgi ilə edirsiniz.
Carnival Truck-ın birinci səviyyəsində bir ulduz əldə etmək mümkün deyil.... bütün əvvəlki yük maşınlarında bütün ulduzlar var. Bir şey səhvdir!!!
Maraqlı oyun
Çox əyləncəli və asılılıqdır! Həddinə çatmaq üçün kifayət qədər çətin, lakin çox çətin deyil. Bu, əslində PULSUZ bir oyundur! İnkişaf üçün sikkələr və ya brilyant almağa ehtiyac yoxdur!
Bu oyuna nifrət edin
Tamam oyun
Yükləmək üçün vaxt lazımdır
yaxşı
Əla oyundur
Səviyyə 22 pis oyun
Mən bu oyunu çox gözəl oyun sevirəm
Bu parlaq oyundur. Oynamaq asandır. Oynamaq üçün rast gəldiyimi etiraf etməliyəm ən yaxşı yemək oyunlarından biri. Çox asılılıq yaradır. Çoxlu mükafatlar və sikkələr. Yalnız bir problem var ki, mənim hotdoglarıma xidmət etmək istəyərkən qarşılaşdığım bir problem var, oyun yalnız bunun üzərində donur və başqa heç nə yoxdur.
Niyə PJ Party aça bilmirəm! Nə vaxt açmağa çalışsam, avtomatik olaraq oyunu bağlayır.. PJ partisi tamamlanmadığı üçün növbəti yük maşınına keçə bilmirəm.. Bu oyunu çox sevirdim, amma indi silmək məcburiyyətindəyəm 😟
Bu, ən gözəl görünüşlü, ən əyləncəli və cari yemək oyunudur. Mən personajları və vipləri sevirəm. Çox əyləncə, yaxşı pul və brilyant. Əla iş, inkişaf etdiricilər
Möhtəşəm oyundur, amma yeniləmə ilə tanış olmağıma icazə verməyin danmm bu yanğındır!!!😘😍 bunu çox sevirəm.
sadəcə onu yükləyin ki, yaxşı gedir, bir az çaşqınlıq yaradır, indilik 3 ulduz, mən irəlilədikcə inşallah 5 ulduz vermək üçün qayıdıb qayıdacağam 😃
Mən bu oyunu çox xoşladım və oyunda çox narahat oldum
Bu əyləncəli oyundur, lakin təəssüf ki, onu davam etdirmək tez bir zamanda çətinləşir. Güman edilir ki, *əlavə növbələr* (burada təsadüfi səviyyələri təkrar oynaya və sikkə qazana bilərsiniz), lakin yoxdur. Mən indi Ad günü səviyyəsində ilişib qalmışam (zənn edirəm ki, 63-dən başlayır) çoxlu qiymətli daşlarım və 400 sikkələrim var, lakin heç nəyi təkmilləşdirmək və səviyyələri keçə bilmək üçün kifayət deyil, çünki kifayət qədər pul qazanmıram, çünki mənim kifayət qədər təkmilləşdirməm yoxdur, çünki bir şeyi təkmilləşdirmək üçün kifayət qədər pulum yoxdur!!!
Cooking Party : Food Fever Arkády qku
Oynamaq necə xoşdur. Reklamlar güclənmir və uğursuzluqlar nadirdir. Çox sağ ol!
Anto Sneha.
oyun cox gozel idi