Post by racmafernwalbo on Feb 7, 2022 20:13:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
İyi oyun, ancak kelimenin tam anlamıyla çıkaramayacağınız bir reklam var. BUNDAN NEFRET EDİYORUM
Bu oyundan nefret ediyorum çünkü yüklediğim her sunucuda tekmeleniyorum. Aynı hesaba gidemediğiniz için ikinci bir hesap oluşturmanız gereken başka bir konu. Ve oyunu kapattığınızda, hesabınıza yeniden giriş yapmış olursunuz. Bu sorunları çözebilirseniz beş yıldız verebilirim
Beni yanlış anlama, bu harika bir oyun ama hemen hemen her maçta oyundan atıldım ve oyuna tekrar girmem gerekiyor ve sonra tekrar girmem gerekiyor ve sonra bir kez daha atılmam gerekiyor ve onlar bir maçın ortasında size reklamlar gösterir, böylece sizi maçtan atar, böylece daha önce oynadığınız bir maçı bulmanız gerekecek, bu yüzden sadece bu oyunu almaya çalışırsanız şunu söylemeye çalışıyorum. harika ama reklamlar ve diğer şeyler onu mahvediyor
Block Strike アクション kau
Bazen herhangi bir oyun modunda oynamaya çalıştığımda kamera hassasiyeti geçici olarak maksimuma çıkıyor. Bugün Deathmath oynadığımda ekranımın birçok küçük kopyası ve öldürüldüğümde katilin masasının kopyaları vardı. Bu sorun sadece samsung A72'de mi? Ya da neden diğer insanlar iyi oynuyor? Android yerleşik ekran kaydediciyi bildirim çubuğundan etkinleştirdiğimde herhangi bir sorunum yok (duraklatsam bile), ancak videom var
Bu oyun guzel degil coook zor hatta agladim cok kizdim oyun birakicam 1 yildiz
Bu iyi bir uygulama, ancak daha fazla silah ekleyebilir misiniz? Düzenleme: Bu oynadığım oyun değildi, Pazar yeri yok ve Artık promosyon kodu yok mu? ve davalar neden daha pahalı hale geldi? lütfen bunu düzeltin ve katılmaya çalıştığımda "mevcut oyun sürümü desteklenmiyor" diyor, bu yüzden kaldırdım ve yükledim ve şunu söylemeye devam ediyor, lütfen bunu fark edin ve lütfen düzeltin, bu hepimizin oynadığı oyun değildi, lütfen düzeltin o
Neden 2 yıldız verdiğimi merak ediyorsanız, bunun nedeni Asya sunucularında kimsenin oynamamasıdır ve Bomb Modunda silahları satın almıyoruz ve aslında bu oyun Counter Strike değil gibi, görünüm harika modlar harika, ama silahları CSGO gibi maç jetonlarında değil, kredi kullanarak satın almamız gerekiyor, bu harika oyundan biraz hayal kırıklığına uğradım berbat oldu. Bomba Modu, Tabanca'da tüm silahları satın alınabilir ve 1. turda yapın. Saldırı tüfekleri veya Keskin Nişancılar değil, bu yüzden lütfen bu oyunu daha CSGO-cious yapın.
Şu anda bi kez olsun bugsuz bir güncelleme en son 28 martta geldi. Ve indirdim. Oyuna yukarımda 30 fps bile değil 29 fps'nin çıkamadım. Bu benim cihazım 60 gelen oyunu değil çünkü 28 martta gelmeden önce 59 fpsnin yazmıyordum kim 7.0.0 karşilaşabilen ne çeşitlerlecaz.Şu bir 28 marttan beri çeşitlerle oynamıyorum. sıradaki bu sorunu düzeltirler, yoksa benle birlikte çoğu kişi için oynayacaksın. Diyen kardeşime hak veriom
Çok güzel amadan atiyom 3 yıldız ondan güzel olacak veriyom güzel olur
2016 dan beri oynayıp durduk ama asla yokalmadık eski oyunlar bizim canımız.
Oyun güzel ama 2 eksiği var oda adamlar güzel 2 bana hiç bıçak çıkmıyor 9 oynayanum aq
Oyun güzel ama eşya gümüş altın ile satılacak artı olacak afk yapıyo ama pusu kurunca olmak bence ve eşya gibi eşyalara nütven de fazlam olsun.
İstediği izinler çok sözleşmede tüm kişisel verilerine göz atmayın.
3 yıldız vermemin anlatmak oyun açılmıyor'dan kastım telefonuma hiç bir zaman root yüklemedim ama telefonda root var diyip oyundan atıyor. acilen bu sorunu sorunları!!! Eğer düzelmezse 1 yılza bile inebilir.
Çok güzel ama oyunuyo
Arkadaslar normalde bu benim en sevdiğim oyun ama tek bende mi oluyor bilmiyorum oyuna giremiyorum durduruldu diyor sizdede mi oluyor bilmiyorum bu sorun cözülürse iyi olur lütfen üste kalsın da GÖRÜN 😦😦jsnxnsjwnsnssinsnsnxjwiwnsjdosnskosmsisisosmsisisisismsossosksisisksiksskkskskskskskskskskskskskskskskskskskskskkskskskskskskaiaiaiaiaiaiiaiaiaiaiaiaiaiiaiayayyayaayhxhxnxnxhwiwuwuuwisnxnz znnxisjsjsjvuejxhcjxhdshxhdijw di 2vndbfwdhfjwdhfudwhfidwhfuwrhfuhaufihwduibiudhuiadhiwdhuidwh
Oyun ilk basda hoc donmadan gitti ondan sobra hep ara vermemeye basladi 1 dk de 6 saniye donuyodu
Merhaba blok vuruşu, oyunu açtığımda hatam var, beni bıraktı ve oyunun durduğunu söyledi lütfen hatayı düzeltin lütfen hata düzeltildiyse 5 yıldız ve thx olarak değerlendiririm
Oyunu açtığımda otomatik olarak beni kovuyor oyun buysa neden 3 yıldız veriyorum
İyi oyun ama ücretli sorunları var: Nedensiz yere oyunlardan atılıyorsunuz, bazen oyun herhangi bir sunucuyu oynamanıza bile izin vermiyor, bu oyundaki hasar sistemi çok korkunç, örneğin: bir AWP keskin nişancı kullandığımda Birini öldürmek için en az 3 atış gerekir, ancak sizi TEK atışta öldürürler, Fizik kötü, oyunlar gecikmeli, bıçakların menzili YOK, KESİNLİKLE NEDEN OLMADAN kovulduğunuz için bu oyunlarda öğütmek çok zor. Bu oyun sadece açgözlü bir geliştirici tarafından yapılmış bir CS:GO oyunudur.
Herkezde olur oyunumda 59'da luknuyamıyorum 5 yıldızlık oyun değil.
Oyuna girince siyah ekran da yaşıyorken açılıyordu
Harika bir oyun..Ama daha çok battle royale gibi,Ve Bronze, Iron,Silver,Gold,Platinum,Diamond,Elite,King Of King gibi bazı ligler eklemelisiniz.Bunları ekleyin ve 2 yıldızınızı daha alın.
Bakın bu 3.kez oluyor Altın sayım 189 birken bir 169 a çıkıyor. Kendi kendine düsüyor bu kardeşim.Bi ara da 201 di 101 e düştü.Kendiliğinden azalıp duruyor ya bir şey yapacak ya da sileceğim bu oyunu.
Block Strike 액션 gkk
Kaç yıl önce oynuyodum bu oyunu çok şey değiştirdir ama benin içeriğim zaman 5 yıldızlı zaten
Yaa 5 yıldızlık süper bir oyun oynamaya biraz bottan dolayı ben en mini oyun gibi oyunlara eklemede kimse girmediği için yeni sunucudan o server gelen o sunucuda gelene kadar sık sık yapılmamış bot eklemelerle canlı o sunucudan gelene kadar sıkılmamışım lütfen bot eklesin (Not: Canlı adam gibi botun yerine geçsin bot keşifler Canlı adam gibi böyle hem server doluyken (botlar varken server dolarsa) Canlı adam botların yerine geçer daha iyi olur
çok güzel bir oyun şimdi güncellemem gerekiyor bu güncellemeleri azaltmaksanız daha iyi olur
Oyun güzel (di) lan 7 yıl önce indirdim efsaneydi şimdi yükleyemiyorum bile acılarım olsun sizde mi dolandırıcı olcaktınız her firma gibi... (PÜH SİZE YAZIKLAR OLSUN!)
Ya oyunu guncelemeyin altın larim gidiyor. Nolur
Çok güzel oyun tavsiye ederim
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 Pro příležitostné hráče hhin
oyun çok iyi oyunundan biri açısından en güzel oyun tam olarak bu bence ve üstte için çok iyi ide deat run bence ve üstte için: whchwjfjdjjcjcjhwhrh6w7r7f8727r8che77wu3j$jdur%7r8che77wu3j$jdur%7r8che77wu3j$jdur7%_r8che77wu3jc7eytjdu2ug7'_$jc7eytjdu2ug7Ɖug8surjg8i3hghxywuushehgjfiwjt # &, "&" jfhehjgjfhwhfjcjfjdndjdjgjdjgjvhdhfjvjcjrjvjxdjcjxjdjfjcjxjjfgjxujdhchxhdjvjxjdnjvjdjfkvxjjfvjxirjvjxirjgjvixirjgicidijgjdjrjfjdjrjfjdijrjfxfxxxxjdjfjdjdjcjsbfudirjfyehfjdufjduueuxushdhxjdjfuxjdjcjdjfjxu
oyun çok güzel az yer kaplıyor çok hoşuma gidiyor ama mepten çıkıyorum reklam bir dakika sonra tekrar giriyorum çıkıyorum yine reklam buna bir bulsunlar ve çok fazla yardım alıyorum sonra 18 benim 100 adama 6 şarjör boşaltıyorum sıkılmıyorum hileler kalksın ve bana gelmiyor 1 kere ateşleniyorum den dolayı 2 yıldız
HERHANGİ Bir oyundan çıktıktan Sonra gümüş vb şeylerin uzerinde yazıyor ettik lütfen bekleyin bu yazı hiç gitmiyor oyundan çıkıp girdiğimizde de gümüş ettik xp vermiyor lütfen düzeltin rastgele: jazbduajk6teeduydydjyduyduydydtdgudugdjgxjydihdkhdkhdkhdjydjtxhtxjgcyjfkufkufjydhtsrhsrgwrgafhxhjfkugojvljvilo7fiudjyxtjdutzutdiyfukckuvjlglihpigoiyifyudtudyrs4tat4wyrsutxyjckugulgoufyixthdthsutduycjhckuvojvojgouvouciyxtudytsyrarysytdyjfkufuogoigkjcjhcjyfuydutdu5eyrstrwrtadgsthdyjfukguohpohipho8go7fuydytdyrst4wteat
Oyun beni sinirlendirene kadar harikaydı. Ben sadece bir odaya gidiyorum ve sonra menüye geri dönüyor, n'aber? Bu birkaç kez başıma geldi ve bazen oyundan çıkıyor ve sonra geri dönmek için bir sonsuzluk yüklüyor. Küçük sorun şu ki, biri tarafından öldürüldüğünüzde, kullandıkları silahın tam adını göstermiyor, sadece adını kesiyor... Sadece eski güncellemenin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Düzeltirsen sana 5 yıldız veririm
Nedense bende çok ping oluyor ki ?? o Yüzden 3 verdim
Çok güzel bir oyun tavsiye ederim
Bu oyundan oldukça zevk alıyorum, ancak joystick sıfırlama hatası gibi beni rahatsız eden bazı hatalar var ve bu oyunda görünüm bölümünü kaldırmalı çünkü bu oyunda bazı oyuncular solak ve sol kontrole ihtiyaç duyuyor.
HAVA HALLOWEEN GÜNCELLEMESİ! Artık her şey daha iyi!.
O kadar havalı ki düşmanı öldürebilirsin ve şerit veriyor şimdi indir
Bu dürüst olmak gerekirse, oynaması gerçekten eğlenceli bir oyun ve yeni güncelleme yanıyor ve hepsi ama, bir oyundan çıktığımda güncelleme her zaman "Lütfen bekleyin .." yazan bir işaret var ve YAŞ ALIYOR yoksa BT demeli miyim? BİTMİYOR ve oyundan kazandığım TÜM para ve exp GONE. Bu yüzden bugün yeniden kurdum, sonra başka bir HATA var, hesabıma giriş yaptığımda "Bağlantı Hesabı" diyor ve seviye 0 diyor. Umarım hepiniz bu hatayı eğlenceli bir oyun için düzeltebilirsiniz.
Bu oyun cs go, cs1.6 ile aynıdır, zombi modu, ölüm koşusu vb. gibi birçok modu vardır.
Oyun Hakkında Söylenebilecek Çok Birşey Yok Harika Bir Oyun 4 Senedir Oynuyorum Amaaaa . 1) Daha Fazla Silah Gelmeli . 2) Eğilme Tuşu . 3) Bomba. ( ŞART KAÇ SENE OLDU GETİRİN ARTİK ) 4) Eskiden Vardı Voleybol Modu Onun Gibi Yeni Modlar Gelmeli . 5) Toparlarsak Güzel Bir Oyundaki Hilelere Sinirlenmekte olan Oyun Birebir.Zaten Harika Bir Oyun .Çok Fazla Şey Gerek Yok . İndirin Bundan Zevkine Varin ( Sonra Random Atacam )jsnsbsjwjsjsnsjjdjdnsbsjsjsjjsjdhdbsheujebehej